SZOLGÁLTATÁSOK

Beltéri szerelvények

A lakberendezésben a legnagyobb kihívást a dizájn és a stílus mellett az jelenti, hogy olyan darabokat válasszon, amelyek harmonikus egészet alkotnak, anélkül, hogy befolyásolnák az arányokat.

A Beatrix Construct csapata megoldásokat kínál Önnek a belsőépítészeti tervezéshez, és segít felépíteni azt az elképzelést, amelyet közvetíteni szeretne.

Külső szerelvények

A parkosításra szánt területtől függően a munka magában foglalhatja egy tágas terasz, kerti pavilon, úszómedence stb. kialakítását.
Az Ön igényeitől és preferenciáitól függően ötleteket és stílusokat tudunk kidolgozni a külső kialakításhoz. A folyamat során végig tanácsokkal látjuk el Önt a tájépítészet típusairól, az ajánlott padlóburkolatok típusairól és ezek arányos egyensúlyozásáról az épület homlokzatával.

Tartószerkezetek

Az egész építési folyamat legfontosabb eleme a tartószerkezet.

Annak érdekében, hogy a munka végeredménye tartós legyen, figyelünk arra, hogy minden elemet a legapróbb részletekig megtervezzünk és megépítsünk, a tartószerkezeteket a területhez és az építés sajátosságaihoz igazítva.

Elektromos berendezések

Akár az alapoktól kell villanyszerelést végeznie, akár problémája van a villanyellátó szerelvényeivel, akár módosításra van szüksége, tapasztalatunk a teljes munkaterületet lefedi, és alkalmazkodunk az Ön által javasolt projekthez.

Vízvezeték-szerelés

Akár új vízvezetékrendszerre van szüksége, akár egy régi felújításán gondolkodik, mi professzionális vízvezeték-szerelést kínálunk, és gondoskodunk arról, hogy mind a szolgáltatások, mind a választott termékek megfeleljenek az Ön igényeinek.

HVAC berendezések

A fűtés, a szellőzés és a légkondicionálás mostantól nem jelent problémát!
Ha HVAC-rendszert szeretne telepíteni otthonába, tervezőmérnökökből álló csapatunk gondoskodik a megfelelő beállításról, és gondoskodik a levegő kényelmes minőségéről.

Tűzvédelem

Tűzjelző berendezések tervezését és telepítését végezzük a hatályos jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően.
A minőség és a biztonság az első!

Karbantartás

A projekt összetettségétől és céljától függetlenül mi gondoskodunk a teljes munka irányításáról. A karbantartási munkák célja az épületek műszaki állapotának fenntartása, a működőképesség biztosítása és az idő előtti romlás megelőzése.
Támogatást nyújtunk, és a munka során folyamatosan tájékoztatjuk Önt az összes technikai részletről.

Tervezés

A sikerhez vezető út mindig folyamatban lévő munka!
A munka elvégzésének ideje mindenképpen az egyik döntő tényező a választás során.

Az Ön elképzeléseiből kiindulva tervezünk, javaslatokat teszünk, alkalmazkodunk az Ön szándékaihoz, és az utolsó részletig kivitelezzük.

KÉRJEN AJÁNLATOT

Szeretné, ha garantáltan jól kivitelezett projektet kapna, amely időben és megfizethető áron készül el?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és holnap hálás lehet nekünk!

Együtt építjük a bizalmat!