A.G.BEATRIX CONSTRUCT - Együtt építünk bizalmat!

A cégünk teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújt mind eseti, mind folyamatos megbízás alapján.

Amennyiben tűzvédelmi előírásoknak szeretne megfelelni, akkor jó helyen jár!

Célunk és feladatunk a gazdasági társaságok, közintézmények, társasházak szakmai segítése, képviselete, a jogszabályi követelmények szerinti megfeleltetése, és ennek a gyakorlatban való megvalósítása a tűz szakterületeken.

Tűzvédelmi kiépítés, karbantartás, felülvizsgálatot kínáljuk. Tapasztalatainkat és erőforrásainkat arra fordítjuk, hogy minden vásárlónknak a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsuk a szakterület legszigorúbb szabványainak megfelelően.

RÓLUNK

Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezünk a lakó- és nem lakóépületek építése területén, portfóliónk több száz sikeresen elvégzett munkát foglal magába, amelyeket már több romániai ügyfél számára különböző iparágakban végeztünk el, szenvedéllyel és elkötelezettséggel a munkánk iránt.

Beatrix Construct, a legapróbb részletekre figyelve építünk, és teljes körű, magas színvonalú polgári építőipari szolgáltatásokat nyújtunk Kolozsváron és egész Romániában.

A tervezési szolgáltatásoktól kezdve a statikai munkákon és a belsőépítészeti tervezésen át az elektromos, vízvezeték- és HVAC-szerelésig.

SZAKMAISÁG

MINDIG a teljesítményre törekszünk a csapatmunkán és az egyéni integritáson keresztül.
Minden részletre odafigyelünk, és minden projekt befejezése során követjük az eljárásokat.

MINŐSÉG

Ez vállalatunk alapvető értéke. Ez arra ösztönöz minket, hogy komplex és gyors szolgáltatásokat nyújtsunk az általunk kifejlesztett eszközökkel.

INNOVÁCIÓ

Még ha minden ügyfél egyedi is, mi mindig találunk megoldást SZÁMÁRA. Ezért ösztönözzük a kezdeményezést és az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldások keresését.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Van egy folyamatban lévő projektje, és az idő sürgeti?
Mi itt vagyunk az Ön számára.

Elektromos berendezések

HVAC berendezések

Vízvezeték-szerelés

Beltéri szerelvények

Külső szerelvények

Tartószerkezetek

Karbantartás

Tűzvédelem

TANÚSÍTVÁNYAINK

Az építőipari ágazatban dolgozó vállalatok tanúsítása elengedhetetlen és kötelező a minőségi munka elvégzéséhez és a szakképzett munkaerővel való munkavégzéshez.

Mi, a Beatrix Construct tanúsított minőségbiztosítási rendszert telepítettünk és szakképzett személyzetet alkalmazunk, ugyanakkor felelősséget vállalunk minden egyes vállalt projekt kivitelezésének minőségéért.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK MOST