SERVICII

Amenajări interioare

Cea mai mare provocare în amenajarea interioară, pe lângă designul și stilul pe care vrei să îl abordezi, o reprezintă alegerea pieselor care să creeze un tot unitar armonios, fără a afecta însă proporțiile.

Echipa Beatrix Construct îți oferă soluții în amenajarea unei locuințe și te ajută să construiești povestea pe care aceasta vrei să o transmită.

Amenajări exterioare

În funcție de arealul de amenajare, lucrarea poate viza decorarea unei curți spațioase, terase, foișor, piscină etc.
În funcție de nevoile și preferințele tale, venim cu idei și stiluri de amenajări exterioare. Te sfătuim pe întreg procesul cu privire la tipurile de amenajare de care trebui să ții cont, tipurile de pardoseli recomandate și echilibrarea lor în raport cu fațada construcției.

Structuri de rezistență

Elementul cel mai important din întregul proces al construcției îl reprezintă structura de rezistență.

Pentru ca finalitatea lucrării să fie una de durată ne asigurăm încă din faza de proiect că proiectăm și construim în cele mai mici detalii fiecare element, adaptând structurile de rezistență la zonă și specificul construcției.

Instalații electrice

Indiferent dacă ai nevoie de o instalație electrică de la zero, dacă te confrunți cu o problemă apărută în instalația electrică sau ai nevoie de o modificare, experiența noastră acoperă întreg domeniul de activitate și ne adaptăm proiectului propus de tine.

Instalații sanitare

Indiferent dacă ai nevoie de o instalație sanitară nouă sau te gândești să renovezi una veche, îți oferim un montaj profesionist al instalațiilor sanitare și ne asigurăm că atât serviciile, cât și produsele alese vor fi potrivite necesităților tale.

Instalații HVAC

Încălzirea, ventilația și aerul condiționat nu mai sunt acum o problemă!
Dacă îți dorești instalarea unui sistem HVAC în locuința ta, echipa noastră de ingineri proiectanți îți asigură configurarea adecvată și îți mențin aerul la un nivel confortabil.

ISU

Asigurăm proiectare și montaj pentru instalații de detecție la incendiu conform legislației și normativelor în vigoare.

Calitatea și siguranța trebuie să primeze mai presus de toate!

Mentenanță

Indiferent de complexitatea și destinația proiectului ne ocupăm de gestionarea întregii lucrări.
Lucrările de întretinere au ca scop menținerea stării tehnice a construcțiilor, asigurarea funcționalității acestora, prevenirea deteriorării premature.
Oferim suport și te menținem la curent cu toate detaliile tehnice pe parcursul întregii lucrări.

Proiectare

Drumul către succes este mereu un drum în lucru!
Timpul de finalizare al lucrării este cu siguranță unul dintre factorii decisivi în alegerea ta.

Pornind de la ideile tale, proiectăm, venim cu sugestii, ne adaptăm viziunii tale și executăm până la ultimul detaliu de finisaj.

solicită ofertă

Vrei să ai garanția unui proiect bine executat, finalizat la timp și la costuri accesibile?

Contactează-ne astăzi și ne vei mulțumi mâine!

Împreună construim încredere!